پرسشنامه

پایان نامه دکتری زینب کوره پزان

  • لطفا نظر خود را در خصوص"اهميت" هر يك از موارد زير به عنوان "موانع صادرات " با زدن علامت مشخص فرماييد.

برنامه های غذایی

برنامه تغذیه گیلاس و آلبالو

برنامه تغذیه گیلاس و آلبالو بهتر است بدانید که هر کشاورز و باغداری بعد از یک فصل زراعی به یک میزان برداشت خاصی خواهد رسید اما مهم صِرف کشاورزی طبق عادت نیست مهم میزان برداشت شماست. شما می توانید با رعایت یک برنامه غذایی، جزو کشاورزانی باشید که برداشت خودشان را به دو و یا [...]

برنامه کامل تغذیه پنبه

برنامه تغذیه پنبه بهتر است بدانید که هر کشاورز و باغداری بعد از یک فصل زراعی به یک میزان برداشت خاصی خواهد رسید اما مهم صِرف کشاورزی طبق عادت نیست مهم میزان برداشت شماست. شما می توانید با رعایت یک برنامه غذایی، جزو کشاورزانی باشید که برداشت خودشان را به دو و یا سه برابر [...]

برنامه تغذیه گیلاس و آلبالو

برنامه تغذیه گیلاس و آلبالو

بهتر است بدانید که هر کشاورز و باغداری بعد از یک فصل زراعی به یک میزان برداشت خاصی خواهد رسید اما مهم صِرف کشاورزی طبق عادت نیست مهم میزان برداشت شماست. شما می توانید با رعایت یک برنامه غذایی، جزو کشاورزانی باشید که برداشت خودشان را به دو و یا سه برابر رسانده اند و این نکته را هرگز فراموش نکنید که اکثر هزینه ها در کشاورزی معمولی و پولساز مشترک و یکی هستند مثل هزینه های اجاره ، سم، بذر، کارگر، آب و …  اما یک هزینه تغذیه متفاوت و متغییراست که با این هزینه می توانید برداشت خودتان را به دو و یا سه برابر برسانید. قبل از هر چیز بایست بدانیم که در تغذیه درختان میوه در پاییز و زمستان بسیار مهم است.

از میان مراقبت هایی که در فصل خواب درختان انجام می شود بدون شک مهمترین مراقبت، استفاده از کودهای مناسب جهت افزایش راندمان گیاه در فصل آتی خواهد بود. گیلاس و آلبالو یکی از مهمترین و محبوب ترین میوه های مناطق معتدله در دنیا هستند. ریشه‌های درختان گیلاس و آلبالو در سال‌های اول کم و کوچک هستند در نتیجه احتیاج به مواد غذایی و عناصر غذایی کمی دارند. در این دوره نهال ها نباید با تنش خشکی یا غرقابی مواجه شوند. از مصرف زیاد ازت در تابستان جلوگیری شود. برای درختان  اصول مدیریت باغ، آبیاری و تغذیه از اهمیت زیادی برخوردار است.

برنامه تغذیه درختان گیلاس و آلبالو

نیاز غذایی درختان گیلاس در مراحل مختلف رشدی به شرح زیر می باشد:

چالکود

چالکود یک نوع کوددهی در عمق خاک و نزدیک به ریشه است که بیشترین عناصری که برای رشد و نمو گیاه ضروری است در آن استفاده می شوند و معمولاً درصد عناصر موجود در ترکیب چالکود  پایین تر از مقداری است که در فصول فعالیت درخت مورد استفاده قرار می گیرد.

ترکیبات یک چالکود خوب و موثرعموما شامل این موارد می باشد:

کود دامی پوسیده یا ورمی کمپوست بهمراه گوگرد گرانوله و کودهای ماکرو (اوره و فسفات و پتاس) که بهتر است با هیومیک اسید گرانول و یا پودری هم ترکیب شود.

نکته : کود دامی حتما می بایست پوسیده باشد و بجای کود های تک عنصری می شود از کود مخصوص چالکود استفاده کرد و استفاده از کودهای بیولوژیک نیز در این ترکیب به فرایند جذب بسیار کمک خواهد کرد.

بطور کلی به دو طریق می توان از ترکیبات چالکود استفاده کرد:

روش اول ترکیب دستی تمامی عناصر مورد نیاز گیاه با توجه به آزمایش خاک است که گاهاً پیش می آید یک عنصر به دلیل بیش بود آن در خاک حذف و یا عنصری تا دو برابر مصرف شود.

و روش دوم ترکیب مواد با کودهای کامل گرانوله مخصوص چالکود است که در بازار موجود و بصورت عمومی توصیه می شوند.

توصیه کودی ما: استفاده از کود مخصوص چالکود اسپانیایی ریکوتک و یا کود 10.10.10 چالکود سبزآذر بهمراه کود اوریکس هیوم

تورم جوانه 

به علت کمبود فعالیت ریشه‌ها و کاهش جذب عناصر غذایی در اوایل بهار، محلولپاشی کودهای فروت ست در زمان تورم جوانه ها بسیار با اهمیت می باشد.

این ترکیبات در زمان  تورم جوانه ها شرايط را جهت بيدار شدن به موقع جوانه های رويشی و زايشی ازخواب زمستانه فراهم نموده و همچنين باعث گرده‌افشانی موثر و لقاح بیشتر و در نتیجه تبدیل گل به میوه بیشتر و بهتر خواهد شد.

چالکود

توصیه کودی ما: 

محلولپاشی با انواع کودهای فروت ست جامد یا مایع و یا کود ریزمغذی آراسول آس یا فول ترک و یا اف ام زد کمبی گرو به همراه آمینوسورن  و یا ترکیب روی و بور با آمینوسورن

بعد از ریزش کامل گلبرگها و تشکیل میوه

در این مرحله از کودهای ان پی کا تعادلی و عناصر ریزمغذی برای تقویت، افزایش رشد و تشکیل میوه های با کیفیت استفاده میشود.

توصیه کودی ما:  محلولپاشی ترکیب کودهای 20 20 20 اروپایی بعد از آن با فاصله یک هفته استفاده از کود ریز مغذی آراسول آس یا میکروفول یا فول ترک بهمراه آمینوسورن و یا اکتیو فول  انجام شود.

برنامه تغذیه درختان گیلاس و آلبالو

رشد میوه

  در این مرحله استفاده از کودهای حاوی پتاسیم باعث تسهیل انتقال قند، در گیاه و تحریک و بهبود رشد میوه می شود.

توصیه کودی ما:

استفاده از کود سولو پتاس بیولکم و یا پتاس بالاهای ایتالیایی یا اسپانیایی بعلاوه اف ام زد کمبی گرو

چند نکته: 

1. در این مرحله استفاده از کودهای حاوی پتاسیم به افزایش سایز، رنگ و کیفیت میوه کمک می کند.

2. کود پتاسیم در در دو یا سه مرحله بسته به زمان برداشت، به فاصله 15 روز تکرار شود.

3. می توان کود پتاس را از طریق آبیاری و یا محلولپاشی استفاده نمود و بهتر است سولوپتاس ها ابیاری و سایر پتاس بالاها محلولپاشی شوند.

و در نهایت قرار است ما به شما کمک کنیم تا با تغذیه مناسب به یک برداشت بیشتری برسید

برنامه کامل تغذیه پنبه

برنامه تغذیه پنبه

بهتر است بدانید که هر کشاورز و باغداری بعد از یک فصل زراعی به یک میزان برداشت خاصی خواهد رسید اما مهم صِرف کشاورزی طبق عادت نیست مهم میزان برداشت شماست.

شما می توانید با رعایت یک برنامه غذایی، جزو کشاورزانی باشید که برداشت خودشان را به دو و یا سه برابر رسانده اند و این نکته را هرگز فراموش نکنید که اکثر هزینه ها در کشاورزی معمولی و پولساز مشترک و یکی هستند مثل هزینه های اجاره ، سم، بذر، کارگر، آب و … اما یک هزینه تغذیه متفاوت و متغییراست که با این هزینه می توانید برداشت خودتان را به دو و یا سه برابر برسانید.

پنبه از محصولات مهم و با ارزشی است که از نظر اقتصادی جایگاه ویژه ای دارد. کشور ایران از نظر شرایط اقلیمی یکی از مساعد ترین مناطق برای کشت و تولید پنبه است.این محصول به شوری خاک مقاوم بوده و گرما دوست است و به دلیل دارا بودن ریشه عمیق و وجینی بودن زراعت آن، جایگاه ارزنده ای در تناوب زراعی داشته و ضمن بهبود وضعیت خاک، عملکرد محصول بعدی بویژه گندم را افزایش می دهد. پنبه از نظر تولید روغن مقام دوم را بعد از سویا در دنیا بخود اختصاص داده است.

برنامه تغذیه پنبه

این محصول طی دوره رشد به یک یا چند عنصر، نسبت به زمان رشدی خود نیاز دارد.

مراحل کوددهی پنبه به شرح زیر می باشد:

کوددهی قبل از کاشت پنبه

کوددهی به دو قسمت تقسیم میشود کودهای قبل از کشت یا کودهای پایه که باعث اضافه کردن مواد غذایی به خاک میشوند و مقدار آنها بر اساس آنالیزی که از خاک مزرعه گرفته میشود تعیین میگردد که میتواند شامل کود گرانوله اوره، فسفات ،  پتاسیم ، گوگرد جامد و کودهای دامی پوسیده و یا کود مرغی و کودهای زیستی باشند کودهای زیستی به فرآیند جذب کودهای دیگر که در خاک استفاده شده است کمک می کنند.

پنبه در کنار توصیه آبیاری به موقع، استفاده از کودهای میکرو و ماکرو و محرک های رشد طی یک برنامه مدون تغذیه، باعث می شود علاوه بر افزایش کیفیت و کمیت محصول، گیاه را نیزدر برابر آفات و بیماری ها و بسیاری از تنشهای محیطی از جمله سرمازدگی مقاوم سازد.

کاشت بذر پنبه

بهتر اینست که قبل از کشت، بذرها با ترکیبات محرک رشد یا انواع کودهایی که باعث تسریع در جوانه زنی و رشد بذرها می شوند آغشته شوند تا هم باعث یکنواختی در سبز شدن محصول شوند.

کاشت بذر

توصیه کودی ما:

کود جلبک دریایی اکتیواتور یا اسید هیومیک اوریکس هیوم

رشد رویشی پنبه

در مراحل ابتدایی رشد رویشی مصرف کودهای هیومیک اسید باعث جذب نیتروژن، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر در گیاه می شود و مهمتر سبب افزایش حجم ریشه نیز می گردد. همچنین در این مرحله به منظور تقویت گیاه چه، در ابتدای زمان رویش می بایست کودهایی استفاده شود که تامین کننده مواد غذایی اصلی و اولیه گیاه باشد کودهایی حاوی ازت، فسفر و پتاسیم که به نام کودهایی ان پی کی شناخته می شوند که در این مرحله توصیه می شوند این عناصر در سبزینگی و رشد سریع گیاه بسیارموثرند.

رشد رویشی

نکته: در این مرحله مصرف کودهای فسفر بالا همراه با ازت نیز بسیار رایج می باشد چون نیاز گیاه در این مرحله به این دو عنصر بیشتر از پتاس می باشد.

توصیه کودی ما:

استفاده از کود اوریکس هیوم یا هیومات استرالیاایی در آبیاری و کودهای با کیفیت اروپایی مثل کود سه بیست بیولکم ایتالیا و یا سه بیست نیچر یونان و یا کود ازت فسفر سوت گرین + اکتیواتور یا اکتیوفول یا آمینو سورن یا ریک آمین و یا آلگاریک بصورت محلولپاشی

رشد ساقه اصلی پنبه

در این مرحله برای حفظ سبزینگی وبهبود فرآیند فتوسنتز از عناصر ریزمغذی و در کنار آن از گوگرد برای افزایش پروتئین سازی در گیاه استفاده می شود.

رشد ساقه اصلی

توصیه کودی ما:

مصرف کودهای ریزمغذی مانند آراسول آس ایتالیایی و یا کود سه گانه طلایی کمبی گرو بصورت محلولپاشی و مصرف کود گوگرد مایع بصورت آبیاری

قبل از گلدهی:

برای افزایش گلدهی و بهبود رشد غوزه از کود فسفر بالا استفاده می شود فسفر یک ماده مغذی برای تولید پنبه می باشد و باعث افزایش مصرف آب توسط گیاه می شود.

فسفر در ریشه زایی و گلدهی پنبه نقش مهمی دارد و کمبود این عنصر باعث تاخیر در رشد غوزه می شود و گیاه زرد می شود. در نهایت اندازه غوزه ها کوچک می مانند.

توصیه کودی ما:

کود فسفر بالای هایپرفوس نیچر یونان یا کودهای ان پی کی با درصد فسفر بالا مثل 10 52 10 نیچر یونان و یا سوت گرین

رشد غوزه:

برای افزایش اندازه و کیفیت غوزه ها و همینطور سفید شدن رنگ الیاف غوزه، پتاسیم نقش بسیار موثری دارد.

برنامه تغذیه پنبه

توصیه کودی ما:

مصرف کود کیو 60 یونان و یا 12.12.36نیچر یونان و یا پروتوگرین یا ایدروپلنت ایتالیا به همراه آمینوسورن یا ریک آمین بصورت محلولپاشی و یا مصرف کود سولوپتاس بیولکم یا سایر سولوپتاس ها بصورت آبیاری و تکرار مصرف پتایس در پنبه یک تا دو مرحله

نکته: برای پنبه از کود کلروپتاسیم استفاده نکنید ، زیرا باعث مسمومیت ناشی از کلر فراوان می شود. تمامی کودها قابلیت مصرف بصورت محلولپاشی و آبیاری را دارند اما بهتر است ریزمغذی ها و آمینواسیدها محلولپاشی شوند.

و در نهایت قرار است ما به شما کمک کنیم تا با تغذیه مناسب به یک برداشت بیشتری برسید

لذا جهت گرفتن مشاوره و اطلاعات بیشتر در خصوص میزان مصرف کودها و زمان دقیق مصرف و اختلاط آنها با کود و یا سم دیگر و مهم تر انتخاب بهترین کود با قیمت بسیار مناسب، می توانید از طریق ارسال پیام بر روی خطوط واتس اپ با ما در ارتباط باشید.

09210867205

نکته طلایی و کلیدی برنامه کامل تغذیه پنبه

۱- میزان توصیه شده کود جهت محلولپاشی برای هزار لیتر آب و میزان توصیه کود برای مصارف آبیاری  یک هکتار می باشد.
۲- در خاک های قلیایی و شور توصیه می شود مصرف کودهای گوگردی و کودهای هیومیک اسید نظیر اکتیوهیوم و یا اوریکس تکرار گردد.
۳- جهت حلالیت بهتر کود و یا سموم پودری ابتدا آن را در یک گالن 5 لیتری به تدریج ریخته و کاملا حل نموده و سپس به تانکر مرکزی انتقال داده شود.
۴- در صورت ممکن با تاتکرهای دارای همزن سمپاشی کنید.
۵- بهترین زمان جهت محلولپاشی غروب و یا اوایل صبح می باشد
۶- جهت اختلاط چند کود و یا سم ابتدا در مقادیر کوچک تست و بعد مصرف نمایید.
۷- محلول کود اماده شده حتما و حنما می بایست ظرف چند ساعت مصرف گردد و الا دچار مشکل خواهید شد.

آغاز خرید تضمینی دام سبک و سنگین از دامداران

به گزارش خبرنگار ایانا، مجتبی عالی مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های کشاورزی دامداران ایران در جمع خبرنگاران از آغاز خرید تضمینی دام سبک و سنگین توسط این اتحادیه و عرضه مستقیم آن خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت خرید گاو ماده توسط ما با قیمت تضمینی، کیلویی ۷۵ هزار تومان است که این قیمت از قیمت ۷۰ هزار تومانی دلالان بالاتر است.

 وی با اشاره به این که به دلیل مراوده مالی تولیدکنندگان با دلالان طی چند سال این افراد تمایل زیادی به خرید تضمینی نشان می‌دهند، افزود: سعی شده تا با خرید تضمینی دست واسطه‌ها و دلالان این بخش کوتاه شود.

 به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های کشاورزی دامداران ایران، خرید تضمینی در سال آینده در سایر شهرستان‌ها نیز انجام خواهد شد.

وی با بیان این که در حال حاضر اتحادیه مرکزی تعاونی‌های کشاورزی دامداران ایران دارای ۳۱ تشکل استانی ۶۴۰ تعاونی در شهرستان‌ها و 1 میلیون و 200 هزار عضو است، تصریح کرد: متاسفانه استقبال زیادی برای تولید در این بخش انجام نمی‌گیرد و جوانان تمایلی برای فعالیت در این حوزه ندارند.

عالی با بیان این که برای رسیدن به خود اتکایی گوشت در کشور مشکلی وجود ندارد، یادآور شد: بیشترین مشکل ما در زنجیره‌های تولید عدم نقدینگی تولیدکنندگان است.

وی با تأکید به این که وزارت جهاد کشاورزی مصوبات و آیین نامه های خوبی را در خصوص تولیدات دام مصوب کرده است، افزود: البته در مراحل عملیاتی این مصوبات و آیین نامه‌ها درگیر بروکراسی اداری می‌شویم و سایر حوزه‌ها فعالیت‌های خود را به خوبی انجام نمی‌دهند.

عالی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به پلاک کوبی حدود ۱۷ میلیون ۱۰۰ هزار دام اشاره کرد و یادآور شد: از ۱۷ میلیون ۹۰۰ هزار راس دام ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دام سبک و حدود ۵ میلیون دام سنگین پلاک کوبی شده است.

 وی با تأکید به این که پلاک‌کوبی در راستای بیمه شدن دام‌ها انجام‌شده است، گفت: دولت برنامه‌ریزی خوبی در این زمینه برای حمایت از تولیدکنندگان این بخش دارد.

اتمام کاداستر و اعطای سندهای تک برگ برای اراضی ملی تا پایان 1400

به گزارش خبرنگار ایانا در استان تهران، علی نقی حیدریان مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته منابع طبیعی برگزار شد، اظهار کرد: استان تهران یک میلیون و 370 هزار هکتار مساحت دارد که از این میزان یک میلیون و 76 هزار هکتار آن تحت پوشش منابع طبیعی استان تهران است.

وی افزود: 75 هزار هکتار عرصه ملی و 59 هزار هکتار مساحت جنگلی در استان وجود دارد که عمده این مراتع در شمال استان و مناطق ییلاقی است.

مدیر کل منابع طبیعی استان تهران ادامه داد: مراتع استان تهران 918 هزار هکتار است و 288 هزار هکتار مناطق ییلاقی در شمال استان تهران وجود دارد که 368 هکتار از این مناطق ییلاقی در جنوب استان تهران قرار دارد.

حیدریان تصریح کرد: 105 هکتار عرصه بیابان‌های استان تهران است که عمده آن‌ها در ورامین، پیشوا، پاکدشت و ملارد واقع شده است.

وی خاطرنشان کرد: یک میلیون و 437 هزار هکتار فعالیت آبخیزداری با 134 زیرحوزه عملیات آبخیزداری وجود دارد که برای 197 پروژه آن مطالعه  و برنامه ریزی شده است که تاکنون 48 طرح اجرا و 34 طرح نیز در دست اجرا است.

این مقام مسئول ادامه داد: حفظ آب، خاک و پوشش گیاهی استان تهران از مسئولیت‌های این سازمان است اما برای اینکه بتوانیم به درستی مسئولیت خود را انجام دهیم نیازمند مشارکت عمومی مردم هستیم و باید حفظ منابع طبیعی به صورت فرهنگ نهادینه شود.

مدیر کل منابع طبیعی استان تهران اظهار کرد: در هر هکتار 16.4 تن فرسایش خاک از طریق سیلاب‌ها ایجاد می‌شود، همچنین 21 تن فرسایش بادی ناشی از جابجایی خاک توسط باد و طوفان‌ها وجود دارد.

وی ادامه داد: از طریق آبخیزداری می‌توانیم در هر هکتار، از فرسایش 9 تن خاک جلوگیری کنیم و همچنین امکان از رسوب 4.9 متر مکعب خاک و املاح در سدها جلوگیری می‌شود.

حیدریان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این که سند دار کردن اراضی می‌تواند روند تغییر کاربری و زمین خواری‌ها را کاهش دهد، گفت: در 11 ماهه امسال برای 432 هکتار زمین سند تک برگی از طریق حدنگاری‌های انجام شده صادر شد که این رقم تا پایان سال به 500 هزار هکتار می‌رسد و برای سال آینده نیز برنامه‌ریزی شده که همین میزان از  اراضی سند صادر شود.

مدیر کل منابع طبیعی استان تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این که اعتبارات آبخیزداری از سال 97 جهش خوبی داشته است، عنوان کرد: علاوه بر توجه به آبخیزداری، موضوع زراعت چوب نیز در دستور کار قرار دارد و شرایطی فراهم شده تا بخش خصوصی نیز به این موضوع ورود کند.

وی اظهار کرد: امسال 156 حکم اجرای قطعی قلع و قمع ساختمان‌ها گرفته شده که تا بهمن ماه 110 مورد آن اجرا و مابقی آن تا پایان سال اجرا می‌شود.

رقم جدید برنج با نام کیان نامگذاری شد

مریم حسینی رییس موسسه تحقیقات برنج کشور در گفتگو با خبرنگار ایانا با اشاره به نامگذاری رقم جدید برنج با نام «کیان»، گفت: این رقم جدید برنج حاصل پژوهش مشترک بین موسسه تحقیقات برنج کشور و سازمان انرژی اتمی (پژوهشکده کشاورزی هسته‌ای) است.

وی ادامه داد: رقم «کیان» خوش کیفیت، زودرس، متحمل به تنش خشکی برنج است که در راستای تحقق برنامه‌های به نژادی و معرفی ارقام جدید متناسب با نیاز اقلیمی و سلیقه شالیکاران تهیه شده است.

حسینی با تاکید بر اینکه رقم جدید کیان به زودی و قبل از فصل زراعی آینده به‌ صورت رسمی توسط معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی معرفی و رونمایی می شود، تصریح کرد: پیش بینی می شود با توجه به ویژگی های رقم «کیان»، ضریب نفوذ بالایی را در سطح شالیزارهای کشور داشته باشد.

وی با اشاره به ویژگی های رقم کیان، گفت: این رقم از نظر کیفیت پخت کاملا مشابه ارقام محلی شمال کشور است؛ طول دوره رشد ۱۰۵ تا ۱۱۰ روزه این رقم را در دسته ارقام «بسیار زودرس» قرار می دهد. میانگین عملکرد این رقم ۶ -5.5 تن در هکتار است که نسبت به رقم محلی حدود ۲۰ سانتی‌متر بوته ارتفاع کوتاه تری دارد.

به گفته رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور از دیگر ویژگی های رقم «کیان» می‌توان به پتانسیل عملکرد بیش از ۶ تن در هکتار این رقم در شرایط نرمال و همچنین کیفیت پخت بسیار عالی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه مهمترین خصوصیت ویژه این رقم تحمل خشکی در شرایط تنش کم آبی است، یادآور شد: این رقم، تحت شرایط تنش حداقل ۴ تن در هکتار عملکرد دارد و موجب پایداری تولید برنج داخلی در شرایط خشکی و یا محدودیت آبی می‌شود.

به گفته حسینی؛ درصد باروری و تعداد دانه‌پُر در خوشه حدود «۹۶ درصد» بوده که مقاوم به ریزش است؛ بنابراین ضایعات مرحله برداشت در این رقم بسیار اندک خواهد بود.

 رییس موسسه تحقیقات برنج کشور با اشاره به اینکه تحمل به بیماری در این رقم بالا و بیش از ارقام محلی است، افزود: این رقم در غربال ژنوتیپ ها برای شرایط خشکه‌ کاری کشت مستقیم در بستر خشک در استان‌ های گلستان و خوزستان نیز از سازگاری مناسبی برخوردار بوده و می تواند برای کشت در مناطق غیر شمالی به منظور خشکه کاری با رعایت دستورالعمل های فنی مورد استفاده قرار گیرد.

حسینی خاطر نشان کرد: بر اساس پیش بینی های انجام شده و برنامه بذری برنج کشور، بذور تمامی ارقام معرفی شده جدید و رقم کیان در طبقات بذری سوپر الیت و الیت تولید شده و آماده توزیع بین پیمانکاران طبقه مادری است.

به گفته رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور؛ علاوه بر رقم جدید برنج کیان؛ از سال ۹۷ تاکنون پنج رقم دیگر شامل «رش»، «تیسا»، «آنام»، «گیلار» و «طلوع» به جامعه کشاورزی برنج، معرفی شده است.

وی در پایان گفت: برنامه معرفی رقم در موسسه تحقیقات برنج کشور به‌گونه‌ای تنظیم‌ شده که سالانه حداقل ۲ رقم با خصوصیات بارز برای حل مشکلات کشاورزان معرفی و در اختیار شالی‌کاران قرار گیرد.

قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی در کشور تعیین شد

رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران خبر داد: قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی در کشور تعیین شد

تعیین قیمت پایه خرید حمایتی سیب صنعتی و قیمت گوجه فرنگی

 

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از تعیین قیمت پایه خرید حمایتی سیب صنعتی به ارزش ۱۲۵۰ تومان وقیمت گوجه فرنگی هزار تومان در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایانا از پات، محمد علی طهماسبی در جلسه خرید حمایتی محصولات کشاورزی استان آذربایجان غربی که با حضور استاندار و رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار کرد : این استان از قطب های مهم تولید سیب و گوجه فرنگی در کشور است که در سالهای اخیر در راستای حمایت از کشاورزان سیب صنعتی و گوجه فرنگی به صورت حمایتی خریداری شده است.

طهماسبی افزود: در سال جاری در صورت پایین بودن قیمت این دو محصول ساز و کار های لازم جهت خرید حمایتی پیش بینی شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت تمام شده محصول و همچنین مشکلات موجود در کارخانه های صنایع تبدیلی و تکمیلی و بحث‌های کارشناسی متعدد در جلسات قیمت گذاری و پیگیری های استاندار آذربایجان غربی، قیمت پایه سیب صنعتی ۱۲۵۰ تومان وقیمت گوجه فرنگی یک هزار تومان تعیین گردید که مقرر گردید دستگاه های نظارتی نیز بر روند اجرایی خرید این محصولات نظارت لازم را داشته باشند.

وی همچنین از کشاورزان درخواست کرد تا محصولات خود را صرفا به مراکز جمع آوری دارای مجوز تحویل نموده و از فروش محصولات به قیمت پایین تر و به واسطه ها خودداری نمایند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اضافه کرد: در راستای حمایت از کارخانه های صنایع تبدیلی و تکمیلی استان تسهیلات بانکی بصورت سرمایه در گردش دراختیار صنایع تبدیلی قرارمی‌گیرد.

طهماسبی افزود: در صورت پایین بودن قیمت‌های اعلام شده و یا مشکلات احتمالی در خرید این محصولات خرید حمایتی این محصولات با قیمت بالاتر بصورت فوری در دستور کار قرار می گیرد.

 تولید سیب درختی در کشور بالای 4 میلیون تن است و جزو محصولاتی است که در سالهای اخیر به صورت مطلوب صادر شده‌است. پارسال بیش از ۷۰۰ هزار تن صادرات انجام شد که بیش از ۵۰ درصد آن متعلق به استان آذربایجان‌غربی است.

مهمترین موضوع در بخش سیب آذربایجان‌غربی سیب صنعتی است.

۱۴۵۸ بهره بردار کردستانی کشاورز کارت دریافت می کنند

۱۴۵۸ بهره بردار کردستانی کشاورز کارت دریافت می کنند

سنندج- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: تاکنون یک هزار و 458 بهره بردار کردستانی برای دریافت کشاورز کارت به بانک عامل معرفی شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرید سپری در جلسه ویدئو کنفرانس تسهیلات خرید نهاده‌های کشاورزی در قالب کشاورز کارت، اظهار کرد: تسهیلات مذکور برای خرید نهاده‌های کود و سم محصولات استراتژیکی همچون گندم، جو و دانه‌های روغنی ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه فصل کاشت در استان به پایان رسیده است، افزود: تسهیلات در نظر گرفته شده برای بهره برداران به ازای هر هکتار مبلغ ۲۰ میلیون ریال است.

سپری اعلام کرد: حداکثر سقف تسهیلات در نظر گرفته شده برای طرح کشاورز کارت، ۲۰۰ میلیون ریال است و به همین دلیل استقبال خوبی از طرف متقاضیان صورت نگرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به عملکرد جذب تسهیلات تصریح کرد: تاکنون یک هزار و ۴۵۸ بهره بردار با سطح زراعی ۳۸ هزار و ۸۳ هکتار به بانک عامل معرفی شده اند.

سپری خاطرنشان کرد: ۲۳۷ هزار و ۸۶۲ میلیون ریال تسهیلات از این محل به سیستم بانکی معرفی شده اند و ۱۱۷ بهره بردار نیز کشاورز کارت‌هایشان را دریافت کرده اند.

Invitation!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.

Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.